
وبلاگ در دیماه
عکس چی میگه؟ ❤
با اینکه دقیقا نتونستم توی عملی کردن برنامهی این پست موفق باشم، اما اون احساس الزام و اجبار، ناشی از به روی کاغذ آوردنِ کارهایی که باید انجام بدیم، کاملا برام مفید بود. تصمیم دارم تجربه قبلی رو تکرار کنم، و بنویسم که برنامهام برای وبلاگ در دیماه چیه.
۱. انتشار اولین پست از سری پستهای «پدرخوانده؛ یکبار دیگر»
اولین کاری که باید انجام بدم، به اتمام رسیدن همین پسته، البته توی چند بخش. اگه اتفاق خاصی نیفته، سه تا از بخشهاش رو مینویسم.
۲. نوشتن چند نقلقول از کتاب «عقاید یک دلقک»
قبلا و توی این پست، یه معرفی کوتاه از این کتاب داشتم. حالا توی یک پست جداگانه قصد دارم جملاتی که به نظرم قشنگ بودن و میشه ازشون چیزی یاد گرفت رو بنویسم، که خب کم هم نیستند.
۳. شروع دورهی فرانت-اند
چند وقتی هست که قصد دارم این سری پست رو شروع کنم. دیگه واقعا این بار امیدوارم شروع بشه. امیدوارم همین اوایل دی استارتش رو بزنم، و از اواخر دی بتونم به صورت منظم آپدیت کنم. اگه اینطور بشه، احتمالا یه خبرنامه هم درست کنم. چون این سری پستها، در کنار پستهای عکسنوشته، میتونن به صورت منظم و هفتگی آپدیت بشن.
۴. معرفی کتاب «موریانه»
یکی از بهترین کتابهای داستانی که خوندم، رمان کوتاه «موریانه» نوشتهی «بزرگ علوی» بود. توی یک پست دربارهاش مینویسم.
۵. نوشتن چند پست دربارهی UX
در حال یادگیری کار با Adobe XD، یه گریزی هم به UX زدم. همین بهونهای شد که یکم دربارهاش بنویسم.
pingback احترام گذاشتن به وقت کاربر با استفاده از قانون Hick – رضا سنگسفیدی؛ دنیای باینری، فیلم و خالی کردن آب حوض!
رضای عزیز
سلام
آقا فیلم دیدن اشتراکی توی برنامههای دی نیست.
ای بر این اقبال بابا جان
دفعه قبل هم گفتم که منتظر دوره فرانت اند شما هستیم
به این برکت
موفق باشی برادر
سلام حسینجان
اون که اصلا نیازی به نوشتن نداره. هست، با اولویت بالا هم هست.
شرمندهایم، این دفعه منتظرت نمیذارم.
مخلصیم. همچنین.