
معرفی سه اپلیکیشن+یک محتوای مفید
اول از همه بگم که این صفت “مفید” برای دوتاشه. یعنی “سه اپلیکیشن” و “یک محتوا” هردو موصوف هستن. کلاس ادبیات راه انداختی مگه؟ چون رو مخ خودم بود گفتم به شمام بگم.
یواش یواش باید کانال بزنم توی تلگرام. خیلی چیزا رو میشه اونجا گفت، با بهرهوری بیشتر.
به نظر میرسه این سری از پستها قراره ادامهدار باشه. اما اینجوری نمیشه؛ باید یه سروسامونی بهش بدم. فکر کنم بتونم جمعهها منتشرش کنم. به حولوقوهی الهی و با استطاعت از درگاه حقتعالی…
بریم سر اصل مطلب. یکی از اهدافی که برای وبلاگ درنظر گرفته بودم، که میشه گفت از اصلیترینهاشون هم هست، معرفی چیزهای بهدردبخوریه که تونستم ازشون استفاده بکنم. اولین پست از این جنس، که معرفی چهار پست مفید از سرتاسر وب بود رو، میتونید اینجا بخونید:
مطالب مفیدی که در این هفته خواندمتوی این پست اما، میخوام از سهتا اپلیکیشن نام ببرم که خب البته دامنهی کاریشون به همدیگه مرتبط نیست. همچنین که یک محتوای خوب دیگه رو معرفی کنم که با جستجو توی گوگل بهش برخوردم.
۱. Bookmark، اپلیکیشنی برای خواندن نقلقول از کتابهای مختلف
سایت ناولر، یک پایگاه اینترنتی برای کسب اطلاعات در مورد رمانهای مختلف فارسی و غیرفارسیه. توی این سایت میتونید معرفی کوتاهی در مورد یک رمان رو بخونید، برای اون نقلقول اضافه کنید، دربارهاش نظر بدید و نظر بقیه رو بخونید، کتابخونهی خودتون رو داشته باشید و… .
این سایت یک اپلیکیشن اندرویدی و یک بات تلگرام هم داره. توی اپلیکیشن میتونید نقلقولها رو بخونید و با رمانها آشنا بشید؛ با یک رابط کاربری عالی. اسم این اپلیکیشن Bookmark هستش. همچنین برای استفاده از بات تلگرام میتونید با آیدی NovlerBot@ اون رو نصب کنید.
۲. OneNote، اپلیکیشنی مناسب برای نوت برداری
ابزارهای زیادی برای یادداشت برداری وجود دارند. مثل ابزار عالی خود سیستمعامل اندروید. واننوت هم یکی از اون ابزارهاست. از ویژگیهای خیلی خوب و کاربردی اون میتونم به فیچر خیلی خوبش به اسم Start Badge اشاره کنم. با فعال کردن این گزینه، یه آیکون(Badge) توی صفحه موبایلتون ظاهر میشه، که البته میشه اون رو توی موقعیت دلخواه خودتون توی صفحه قرار بدین. کار این بج اینه که بدون نیاز به وارد کردن سایر جزییات اضافی و در حداقل زمان ممکن، اون چیزی که توی ذهنتون هست رو بنویسید. خیلی خوبه نه؟ از مزیتهای دیگهی این اپ، بحث در دسترس بودن نوتها در دستگاههای مختلفه و میتونید نوشتههاتون رو Sync کنید.
۳. Musicolet، یک Music Player تمامعیار
از اونجایی که از آهنگ گوش دادن خیلی لذت میبرم و از اونجاتری که که خیلی رو یه چیزی که استفاده میکنم حساسم که تا جایی که ممکنه خوب باشه، بعد از چندین و چندبار نصب و پاک کردن پلیرهای مختلف آخرش رسیدم به این. یک اپ رایگان، بدون تبلیغ و کامل. هرچیزی که شما از یکه پلیر موسیقی انتظار دارید اینجا هست. رابط کاربری عالی، امکانات فوقالعاده زیاد و… . حتما نصبش کنید. اگه پشیمون شدین بیاین اسپم بزارین در رین.
محتوای مفیدی که در هفتهی گذشته خوندم
اگه دنبال تالیف یا ترجمهی درستوحسابی یک مقاله یا مطلب آموزشی بوده باشین، میدونید که توی این پروسه خیلی اتفاقات مفید و بهدردبخوری براتون رخ میده. مثلا با اصطلاحات زیادی آشنا میشین. یکی دیگه از این اتفاقات خوب، بیشتر شدن دانش فعلیتونه.
وقتی داشتم ادامهی پنج زبان برنامهنویسی با آیندهی درخشان رو ترجمه میکردم، به قسمتی رسیدم که مربوط به نسخهبندی نرمافزارها بود. از قبل آشنایی داشتم، اما از اونجایی که نمیخواستم مطلب غلط بنویسم، شروع کردم به سرچ کردن. نتیجهی این جستجو، این لینکی بود که در پایین خواهید دید. حتما یه سری بهش بزنید.
نسخهبندی صحیح نرمافزاراگه چیز خوبی سراغ دارین که احتمال میدین به کار بقیه بیاد، لطف معرفیش کنید. ممنون از وقتی که گذاشتین.
pingback بهترینهای هفته-هفتهی سوم – رضا سنگسفیدی؛ دنیای باینری، فیلم و خالی کردن آب حوض!
رضای عزیز
سلام
چقدر این لینکها خوب و مفید بودند، البته گفته باشم که پلیر موسیقی را امتحان نکردم. البته من خودم برای نوت برداری از KEEP گوکل استفاده میکنم، اپ موبایل هم دارد ولی من خودم با نوشتن آدرس در بروزر راحت تر هستم 🙂
سایت ناولر هم خوب بود، به نظرم هوشمندی بود که بیس کارش را گذاشته روی تکههای کتاب و کمی هدفش با سایتهای بزرگی مثل goodreads تغییر داده و جذابیت های خودش را برای مخاطب ایجاد کرده است.
دم شما گرم
سلام حسینجان.
خوشحالم که برات مفید واقع شده. مرسی بابت ابزاری که معرفی کردی 👌
آره دقیقا. مشابهه با goodreads، با کمی تفاوت. در کل پروژهی موفقیه.
فدای شما 🌺