مطالب مفیدی که در این هفته خواندم

سلام.

توی این هفته‌ای که گذشت چندتا مطلب و محتوای خوب و همچین جون‌دار خوندم. به همین علت تصمیم گرفتم یک پست درباره‌اش برم؛ یه‌خرده‌اش رو اینجا بنویسم و برای دیدن محتوای کامل اون‌ها لینک‌شون رو بزارم. نمی‌دونم که این پست قراره تبدیل به یک سری بشه و ادامه داشته باشه یا نه. امیدوارم که بشه.

۱. یک پست از وبلاگ جادی میرمیرانی؛ اگر من به دانشگاه برمی‌گشتم

مدت زیادی نیست که با ایشون و وبلاگ‌شون آشنا شدم(کمتر از یک‌سال). قصد معرفی ایشون رو ندارم، اگر سرچ کنیم، به وبلاگی به اسم کیبرد آزاد، سایت ویرگول و سایت مکتب‌خونه می‌رسیم که از طریق اون‌ها می‌شه فهمید جادی میرمیرانی کیه.

جادی در این پست از وبلاگش(که متاسفانه فیلتره)، به اهمیت دوران دانشگاه پرداخته و اینکه چه کارهایی رو باید انجام داد که حداکثر استفاده رو از این سال‌ها برد. چقدر به درس‌ها اهمیت بدیم، چه فعالیت‌هایی انجام بدیم، چقدر به موضوع پایان‌نامه بها بدیم و… از موضوعاتی هستن که توی این پست، خیلی خوب درباره‌شون صحبت شده.

از متن پست:

[qut]من اگر به سال‌های لیسانسم که دانشجوی مخابرات بودم برگردم، مطئنا بهتر درس می خونم. مطمئن هستم اگر قصد شما اپلای کردن و رفتن باشه باید خیلی بهتر از من درس بخونین ولی من حتی در زندگی فعلی ام هم فکر می کنم کاش بهتر درس خونده بودم. حداقلش این بود که استرس شب های امتحان و فصل های امتحان رو نمی داشتم. یادمه روزهایی به انصراف فکر می کردم؛ فقط چون درست درس نمی خوندم.[/qut]

[qut]همچنین اگر این سال ها در دانشگاه می‌بودم حتما مشارکت خیلی زیادی توی پروژه‌های اوپن سورس می‌کردم. من اون سال ها به عنوان فری‌لنسر رایگان برای شرکت ها و پروژه های مختلف کار کردم و رزومه ام خوب بود ولی الان به نظرم حل باگ های پروژه های بزرگ یا حتی مشارکت بزرگتر در اونها می تونه فوق العاده باشه. یک روش برای یاد گرفتن، کسب اعتبار، لینک عالی درست کردن و همچنین ساختن یک رزومه غیرقابل مقاومت برای هر شرکتی که دنبال نیرو باشه.[/qut]

لینک این پست

۲. یک پست از وبلاگ حامد تکمیل؛ دکمه‌ی موفقیت در رشته‌ی کامپیوتر رو فشار بده

حامد تکمیل یکی از بنیان‌گذاران سایت pars coders هستش. این کتاب PDF هم‌چنین به “راهنمای آنچه در دانشگاه به شما نمی‌آموزند” هم معروفه. عنوان کتاب واقعا وسوسه‌انگیزه. کسانی که در رشته‌ی کامپیوتر درحال تحصیل هستند یا از این رشته فارغ‌التحصیل شدن، همیشه با یک سری چالش رو به رو هستن. مثلا:

  • سردرگم بودن در این موضوع که آیا واقعا به این رشته علاقه دارن؟
  • چه کارهایی رو باید درحال تحصیل انجام بدن؟
  • چه کارهایی رو باید بعد از دوران تحصیل انجام بدن؟
  • تخصص‌هایی که لازمه چیا هستن؟

از متن کتاب:

[qut]اگر واقعا قصد دارید دانشجو و دانش‌آموخته‌ی موفقی در کلیه گرایش‌های رشته‌ی کامپیوتر باشید بهانه‌ها را کنار گذاشته و تا خاتمه‌ی مطالعه‌ی کتاب بادقت تامل کنید. اگر مدعی هستند در حق شما ظلم شده است و مستحق شرایط بهتری هستید، توصیه می‌شود با صبوری تا انتهای کتاب همراهی کنید. اگر راه موفقیت در اسن رشته را هنوز پیدا نکرده‌اید ابتدا خود و عملکرد خود را مورد ارزیابی قرار دهید.[/qut]

[qut]بی‌توجهی به جزئیاتِ به‌ظاهر ساده، موکول کردن تصمیم به آینده، همسو شدن با تصمیم‌های ظاهری دیگران، همیشگی دانستنِ فرصت‌های پیشِ‌رو، از مهم‌ترین آفت‌های عدم موفقیت هستند.[/qut]

لینک این پست

۳. آرش سُروری و لایوهای پیج اینستاگرامش

آرش سروری یک فعال در حوزه‌ی رسانه و دیجیتاله. آدم پرانرژی، فعال و خوش‌رویی به‌نظر می‌رسه. یکی از کارهای فوق‌العاده‌ای که انجام میده، گذاشتن لایو‌های دو یا چندنفره با افراد موفق در حوزه‌ی دیجیتال و کامپیوتره. آخرین لایوِش، مصاحبه با علی امینیان، مهندس کامپیوتر در گوگل بود. نیازی نیست بگم دیدن این مصاحبه‌ها و پرسیدن سوالات چقدر می‌تونه مفید باشه. پیشنهاد می‌کنم حتما پیج آقای سروری رو دنبال کنید.

پیج اینستاگرام آرش سروری

۴. یک پست از سکان‌آکادمی؛ شیوه‌ی درست نگارش

درحقیقت، این پست سیاست‌هاییه که خود سکان‌آکادمی برای نگارش مقالاتش استفاده می‌کنه، یعنی می‌تونه در سایت‌های مشابه، متفاوت از این شیوه باشه. این پست پر از نکته‌های آموزنده‌ست برای کسانی که قصد نوشتن دارند. حتی به‌نظر من خیلی از سایت‌های خبری باید این پست رو حتما بخونند، گاها ایرادات وحشتناکی توشون دیده می‌شه!

لینک این پست

 

 

دیدگاه‌ها
  • pingback بهترین‌های هفته-هفته‌ی سوم – رضا سنگ‌سفیدی؛ دنیای باینری، فیلم و خالی کردن آب حوض!

  • pingback معرفی سه اپلیکیشن+یک محتوای مفید – رضا سنگ‌سفیدی؛ دنیای باینری، فیلم و خالی کردن آب حوض!

  • حسین - ۰۹ مهر ۱۳۹۷

    رضای عزیز
    سلام
    1- چقدر مطلب خوبی بود، اگر ادامه بدی خیلی هم بهتر خواهد شد.والا.
    2- با اینکه کارهای جادی رو دنبال می‌کنم، اما این یادداشتش رو ندیده بودم، همین دو نکته‌ای که ازش نقل کردی چقدر خوب و به نظرم درست اومد. این ماجرای برگشت به گذشته و بیشتر درس خوندن در مورد من هم صادقه.(شکلک نیش باز) البته حواسمون باشه در مورد همین الانمون در آینده هم همین حسرتها رو نداشته باشیم. نه؟
    3- بقیه لینک ها رو هم حتماً سر می‌زنم و مطمئناً اگر خوشمون نیومد میاریم پسشون می‌دیم.(از خنده خودش را به دیوار می‌کوبد)
    4- چقدر از خوندن این پست طولانی سکان آکادمی فراری بودم، آقا ما اینو شنبه بخونیم؟
    5- دمت گرم و موفق باشی

      رضا - ۱۰ مهر ۱۳۹۷

      سلام حسین‌جان(البته سی‌ثانیه پیش سلام‌علیک کردیم توی اون‌یکی پست :دی)
      1. دست نویسنده‌شون درد نکنه. تو فکرش هستم…
      2. آره دقیقا. الان من به خودم اومدم ولی کسی نبود برگشتم(هرهر). ولی جدی یه تلنگر اساسی بود؛ اساسی یعنی! من فکر می‌کنم این یکی از ویژگی آدمای موفقه حسین؛ اینکه فکر می‌کنن بیشتر و بهتر از این هم می‌تونستن عمل کنن. البته تا جایی که نره سمت کمال‌گرایی منفی.
      3. یه نگاهی بنداز هرزمان که وقتش رو داشتی. خالی از لطف نیست. :))) شاید از نظر خودت بی‌مزه بود اما ما خوشمون اومد :دی
      4. نه اون‌جوریام نیست…سریع تموم می‌شه. چون کاربردیه و توش نکته‌های خوبی داره. میدونم حس کلاس اندیشه2 (زمان شما بینش بود فکر کنم نه؟) رو بهش داری، اما مثل تربیت بدنی می‌مونه :دی
      5. مخلصیم…خوشحال میشم وقتی اسمت رو تو کامنت‌ها می‌بینم حسین‌جان. آقا راستی لایوهای دیشب رو خیلی دوست داشتم ببینم ولی امان از اینترنت حجمی.

    ارسال دیدگاه جدید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز با * علامت‌گذاری شده‌اند.